Pudra fina pe baza de zahar.Se amesteca cu apa pana devine o crema omogena lipicioasa.
Se toarna prin posh cu ajutorul unor sprituri fine sub forma de ghirlande, decoruri fine, arcade,
filigran,floricele etc.Se poate turna separat pe hartie pergament sau direct pe glazura din icing
care imbraca tortul. In scurt timp pasta se intareste asemanator cu bezeaua si se mentine forma
dorita pentru un timp indelungat.
Mod de lucru : se mixeaza 100g R.I. cu 15ml apa calda la mixer 5-6 minute pana devine o pasta
omogena Se poate colora cu colorant gel Modecor sau pulbere PastelColours. se pune in pos si
se decoreaza biscuitii sau tortul timpul de uscare difera de la 3 ore pentru decoruri mici ca liniile
pana la 24 ore pentru suprafete complet acoperite.
ambalat 1 kg
pret per kg
Royal icing Vipam Olanda
- Producător: Steensma
- Cod produs: Royal icing
- Disponibilitate: În Stoc
-
69,00 RON
- Fără TVA: 63,30 RON